Alpha-X2

Alpha-X2

  • €57,24

  • Excl. BTW: €54,00
- OR -

Alpha-X2 van Applied Nutriceuticals is een uitzonderlijk krachtig, nieuw spieropbouwend product. Applied brengt een nieuwe krachtpatser!

Alpha-X2  Applied Nutriceuticals eigenschappen:


Van Alpha-X, door velen beschouwd als misschien wel het sterkste product dat Applied Nutriceuticals ooit op de markt heeft gebracht, werd halverwege 2013 de laatste productie gedraaid. In mum van tijd verdwenen de laatste potten van deze batch van de (digitale) winkelschappen.

Waarom heeft Applied Nutriceuticals er dan toch voor gekozen om dit top product stop te zetten?
Alpha-X had één nadeel, de resultaten konden per persoon sterk verschillen. Waar de één 20 kg op de bank er bij pakte en 4-5kg in massa aankwam, boekte een ander geen of nauwelijks resultaat. Dit was in schril contract met andere massabouwers van Applied Nutriceuticals zoals Drive, BetaTest en GF Alpha. Deze producten staan wereldwijd bekent om hun betrouwbaarheid en effectiviteit.

Nagenoeg iedereen boekt fantastische resultaten met deze producten!

Alpha-X moest dus (nog) beter.
Dat bleek makkelijker gezegd, dan gedaan. Na een in theorie uiterst effectieve formule te hebben ontwikkeld, bleek het (bijna) onmogelijk om goede kwaliteit van één van de belangrijkste ingrediënten (Creatinol-O-Phosphate / COP) te vinden. Geen enkele bekende leverancier bleek in staat om echte COP te leveren. De zoektocht ging door en maanden verstreken.

De aanhouder wint, zeggen ze wel eens. Nu bijna een jaar verder is Alpha-X2 eindelijk beschikbaar (met 100% echte COP). Het is een ontzettend bijzondere solide formule geworden die zo goed als garant staat voor snelle spierontwikkeling en pure kracht.

Alpha-X2 is ontworpen om twee essentiële dingen te doen:

1) Je de kracht en potentie te geven om elke training op een hogere intensiteit te kunnen trainen.

De training is waar alle spiergroei mee begint. Hoe beter deze zijn, hoe meer spiergroei er kan plaats vinden. Dit was de eerste taak van Alpha-X2; meer resultaat producerende trainingen.

Let wel op, Alpha-X2 is geen pre workout in de traditionele zin van meer energie en/of pomp (hoewel dat laatste zeer zeker kan gebeuren). Alpha-X2 werkt van binnenuit op de spiercellen, om daar kracht en uithoudingsvermogen te verhogen.

Alpha-X2 doet dit met behulp van Creatinol-O-Phosphate (COP) en Sodium Bicarbonaat. Van COP hebben studies duidelijk aangetoond dat het uiterst snel en effectief spierkracht en spieruithoudingsvermogen kan verhogen. De effecten van COP zijn al vrij direct na inname te merken; je kunt zwaardere gewichten pakken, meer herhalingen doen en ervaart betere pomps. Om de opname en aanwending van COP nog verder te verbeteren, is Sodium Bicarbonaat aan de formule toegevoegd. Een mooie toegevoegde waarde van COP is dat het een anti katabole werking heeft (het remt de afbraak van spierweefsel).

2) Direct de spieropbouw en verbranding verhogen.

Als je op zoek bent naar stoffen welke zich wetenschappelijk bewezen hebben de spiegroei te kunnen stimuleren, kun je niet om Forskolin heen. Uit diverse onderzoeken blijkt hoe krachtig dit extract is als het gaat om het opbouwen van spierweefsel en afbreken van vetweefsel. Ook in de echte wereld maakt Forskolin z’n naam waar. Het is niet voor niets dat het Applied Nutriceuticals product 7 Beta Andro, die dit extract bevat, zo populair is.

Bij Alpha-X2 wordt al het meest krachtige extract gebruikt wat er momenteel is. Daarom vroegen ze zich af; “kunnen we deze stof toch nog niet wat sterker maken?”

Om deze vraag te beantwoorden is iets meer kennis nodig van hoe Forksolin eenmaal in het lichaam z’n positieve effecten verliest.

Forskolin wordt in het lichaam namelijk door een transporteiwit (P-glycoproteïne) in de nieren uitgescheiden. Hoe sneller dit gebeurt, hoe minder effect Forskolin in het lichaam kan hebben.

Daarom heeft Applied Nutriceuticals een speciaal mariadistel extract (gestandaardiseerd voor Silymarine) togevoegd aan de Alpha-X2 formule. Silymarine beperkt de werking van het P-glycoproteïne transporteiwit, zodat Forskolin langer actief in het lichaam blijft. Alpha-X2 bevat dus niet alleen het meest krachtige Forskolin extract, maar ook nog een direct ondersteunend ingrediënt die de werking verder versterkt. Silymarine heeft in mensen mogelijk ook een anti oestrogene werking.

Veel atleten hebben geduldig gewacht tot Applied Nutriceuticals hun reputatie opnieuw waar zou gaan maken. Dit geduld is meer dan beloont. Alpha-X2 behoort opnieuw tot de beste spieropbouwende supplementen ter wereld. Ditmaal met een formule die voor nagenoeg iedereen zal werken.

Alpha-X2  Applied Nutriceuticals gebruik:


Neem 5 capsules per dag. Deze kunnen op trainingsdagen een uur voor de training worden genomen. Op niet-trainingsdagen kunnen de 5 capsules in 1 keer of verspreid over de dag worden genomen.

Combineer voor de ultieme spieropbouwende stack Alpha-X2 met GF Alpha.

Sportvoeding en supplementen zijn een aanvulling op een sportieve en gezonde levenstijl. De basis is goede voeding & voldoende training.

Alpha-X2  Applied Nutriceuticals ingrediënten:

 
Creatinol-O-Fosfaat, Extract van Forskolii (Coleus forskohlii) wortel gestandaardiseerd voor 40% Forskolin, Natriumwaterstofcarbonaat, Extract van Mariadistelzaad (Silybum marianium) gestandaardiseerd voor 80% Sylimarine, Gelatine, Siliciumdioxide, Magnesiumstearaat, Candurin® Silver pearl color (kleurstof E171,kleurstofdrager E155), kleurstoffen E129, E133, E102, E110).

Alpha-X2 is een voedingssupplement.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed