http://www.zennies.nl/image/cache/catalog/Blog/nieuwjaar-apps-882x571-1170x600.jpg

Goede voornemens: Afvallen - Stoppen met roken - sporten of stoppen met drinken

  • 31 Dec 2016
  • |   0 Comments

Iedereen heeft ze de goede voornemens Afvallen  - Stoppen met roken - sporten - stoppen met drinken.  Hieronder de populairste:Afvallen

Maar liefst 48,3% van de Nederlands heeft overgewicht! Vandaar dat dit misschien wel het populairste voornemen is. Mensen willen er graag goed uitzien en het is ook beter voor de gezondheid.


Stoppen met roken

Veel rokers willen stoppen, dit voor de gezondheidsrisico's en voor de portemonnee. Toch is dit nog best een uitdaging, omdat roken zeer verslavend is. 10% van de stoppers houdt het een jaar vol en de echte ex-rokers hebben gemiddeld al 2,5 keer geprobeerd af te kicken.


Stoppen met drinken

Alcohol, gezellig bij de feestdagen, maar sommige mensen doen het iets te vaak en worden er afhankelijk van. Veel mensen zien deze toegankelijke drug als vanzelfsprekend.


Sporten

In het begin van januari in het drukker dan gewoonlijk in sportscholen, dit komt omdat veel mensen het voornemen hebben om te gaan sporten. Dit omdat sporten super goed voor je is; voor je (mentale) gezondheid, je hart en je seksleven. Kies een sport die je leuk vindt, dat is makkelijker vol te houden!


Meer tijd met familie en vrienden doorbrengen

Wat hebben we het toch allemaal druk; werk/school, sporten, huishouden, hobby's, e.v.t. kinderen en dan ook nog je sociale contacten onderhouden. Steeds minder vaak spreken mensen real life af met hun vrienden, dit komt ook door de opkomst van de sociale media. Tijdens de feestdagen beseffen mensen vaak dat ze meer tijd met vrienden en familie willen doorbrengen.


Meer genieten

Mensen ervaren veel stress van hun werk en het altijd maar wat te moeten doen hebben. Ook raken sommigen wel is een dagelijkse sleur. Zo geniet je natuurlijk niet van je leven, daarom nemen mensen als voornemen om problemen minder diep door te laten dringen en meer leuke dingen te doen.

Nieuwe hobby

Ook is een voornemen om iets nieuws te leren. Dit kan van alles zijn; een muziekinstrument leren bespelen of bijvoorbeeld goed te worden in koken. Dit is een leuk voornemen, maar er gaat meer tijd in zitten dan je zal denken.


Zaken regelen

Je wordt rustiger in je hoofd als je je schulden hebt afbetaald. Ook is het een feit dat mensen waarbij het goed gaat op de werkvloer gelukkiger zijn. Plan je tijd dus goed in.


Wat is jouw goede voornemen?


Afvallen / sport

Afvallen, stoppen met roken werk/school, sporten, huishouden, hobby's, wat je goede voornemens ook mogen zijn wij kunnen helpen om je wensen te behalen en gezond het nieuwe jaar door te komen. In ons assortiment vindt je van alles om bijvoorbeeld je afslank doelstelling te behalen of wil je tijden de training meer energie, extra vet verbranden of sneller in spiermassa aankomen dan is het aan te raden om extra supplementen te gebruiken zoals, L-Carnitine of onze afslank shake voor extra energie en vet verbranden of gebruik whey, creatine, BCAA's en of in combinatie met andere supplementen, amino's en proteïnes voor spier opbouw herstel en bescherming.


Stoppen met roken

Voor mensen die willen stoppen met roken bieden wij verschillende soorten alternatieven zoals de GreenGo Pouch of de Mohawk Additive Free tobacco toch als je wil stoppen met roken zullen wij eerder een e-smoker adviseren en dan in combinatie met een door ons op maat gemaakte schema kunnen wij helpen om uiteindelijk op een makkelijke te stoppen met roken. Neem gerust contact met ons op voor vragen en of meer informatie hier over of kom langs in de winkel !


Detoxen & Cleansen

Wil je af van alle gifstoffen in je lichaam ( Detoxen ), je lichaam reinigen ( Cleansen) , gezonder leven, je lichaam in ballance brengen, meer rust, beter kunnen slapen iets voor je concentratie of misschien af van je stress. Wat je wenen op het gebied van Body, Mind, Health, Food, Sport ook zijn  neem eens een kijkje in onze webshop of kom langs in de winkel.

0 Comments

For Comment you need to Login