CLA Extreme

CLA Extreme

  • Now Foods
  • CLA Extreme
  • 100
  • €20,14

  • Excl. BTW: €19,00
- OR -

CLA Extreme van Now Foods is het meest complete CLA product op de markt. CLA, L-Carnitine, Guarana, Green Tea..Het zit er allemaal in!

CLA Extreme eigenschappen:


CLA, Groene Thee, L-Carnitine en Guarana gecombineerd in 1 softgel. CLA Extreme is jouw complete afslank ondersteuning!

CLA staat voor Conjugated Linoleic Acid en is geconjugeerd linolzuur en is een essentieel meervoudig onverzadigd vetzuur dat vet kan omzetten in spiermassa. Onderzoek heeft uitgewezen dat bij inname van 3 gram per dag het vetpercentage vermindert. Dit komt doordat vetcellen worden gebruikt om spierweefsel te vormen. Hierdoor zal je niet in gewicht afnemen maar zal de verhouding tussen vet en spierweefsel verbeteren.

Groene Thee extract heeft vele positieve invloeden op ons lichaam en is o.a. een ideaal middel om de stofwisseling te stimuleren tijdens een dieet. Hierdoor blijft jouw stofwisseling hoog en zal je sneller vet verbranden. Verder heeft Groene Thee een positieve invloed op vele andere processen in ons lichaam. Het is één van de sterkste anti-oxidanten en versterkt andere anti-oxidanten. En beschermt het lichaam op de wijze tegen de gevolgen van vrije radicalen.

L-Carnitine zorgt ervoor dat het lichaam vetzuren als energiebron gaat gebruiken. Dit resulteert in een verbeterde vetstofwisseling, meer energie en uithoudingsvermogen. Bovendien vermindert L-Carnitine de opbouw van melkzuur in de spieren tijdens de training en gaat het spierafbraak tegen. Ideaal voor mensen die hun prestaties willen verbeteren en hun vetpercentage willen verlagen.

Guarana wordt gebruikt als middel om prestaties te verbeteren, zowel geestelijk als fysiek. Er wordt ook wel gezegd dat guarana na een vermoeiende training het lichaam helpt te zuiveren van melkzuur en op die manier voor meer "energie" zorgt[bron?]. Guarana is echter ook, zoals elke vorm van cafeïne, een vochtuitdrijvend middel.

CLA Extreme gebruik:


Neem 1 tot 3 maal daags 1 softgel

CLA Extreme ingrediënten:


Calories 10       
Calories from Fat 9       
Total Fat 1g    
Polyunsaturated Fat 0.8 g
Vitamin E (as d-alpha Tocopherol) 10 IU   
Chromium (from Chromium Picolinate) 100 mcg
Conjugated Linoleic Acid (CLA) (in a Safflower Oil Base) 750 mg   
L-Carnitine (L-Carnipure™) 100 mg    
Guarana (Paullinia cupana) (Seed)
(Standardized Extract) (Contains 15 mg of Caffeine) 75 mg
Green Tea (Camellia sinensis) (Leaf) (Standardized Extract)
(min. 40% Polyphenols and 30% Catechins) (Contains 2 mg of Caffeine) 50 mg
 
Other Ingredients: Gelatin, Glycerin, Water, Yellow Beeswax, Soy Lecithin and Carob.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Tags: CLA, Extreme, Now, Foods