17-HD

17-HD

  • Vyotech
  • 17-HD
  • 100
  • €41,34

  • Excl. BTW: €39,00
- OR -

17-HD van Vyotech is een revolutionair, volledig natuurlijke formule, ontworpen om kilo’s droge spiermassa mee te winnen.

17-HD eigenschappen:


17-HD zorgt voor een goede hoeveelheid vrije testosteron in het bloed waardoor er een kracht, massa en trainingsintensiteit toename plaatsvindt.

17-HD wordt in een fractie van minuten door uw lichaam opgenomen en voorziet in een stormloop van pure kracht die elke spiercel in uw lichaam bereikt. 17-HD is niet alleen zeer androgeen en spieropbouwend maar veroorzaakt ook versneld herstel van de cellen en fungeert tevens als antioestrogeen.

Als u zoekt naar een drogere gespierdere fysiek, en onwerkelijke intensiteit tijdens uw work-outs, dan is 17-HD het antwoord. Na slechts 1 pil kunt u de ongelofelijke kracht van dit baanbrekende fenomeen niet meer ontkennen. 17-HD is de nieuwe Koning der spierversterkers. Nog nooit kreeg u zoveel waar voor uw geld.

17-HD gebruik:


Neem dagelijks een (1) 17-HD capsule 30 minuten voor uw work-out.

Sportvoeding en supplementen zijn een aanvulling op een sportieve en gezonde levenstijl. De basis is goede voeding & voldoende training.

17-HD ingrediënten:

 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Tags: 17-HD, , Vyotech, 17-HD